Realisatie

Zodra de plannen definitief zijn, volgt de uitvoering. Projectmanagement is hierbij key.

Projectmanagement behelst vergunningen, planningen, constructieberekeningen, materialenlijst, prijsvergelijk en budgetbeheer. Draag je dit aan mij over, dan heb je altijd te maken met één aanspreekpunt. Korte lijnen voor jou als opdrachtgever én voor de opdrachtnemers.

“Teamwork

makes

the dream work”

 

Melleni Interieur Design Realisatie Melleni van Middendorp
Melleni Design Interieur Ontwerp Realisatie stoelen ananas

onze kracht

Zowel mijn man als ik zijn actief in high end interieur- en woningbouw. Mijn expertise ligt bij het ontwerp en projectmanagement en mijn man, Mark van Middendorp, realiseert projecten.

Onze werkgebieden versterken elkaar. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de woningbouw. Samen zijn we sterk in het bedenken en realiseren van op maat gemaakte meubels, ruimtes of complete woningen. 

Melleni Interieur Design Realisatie Mark en Melleni van Middendorp
Melleni Design Interieur Ontwerp Extra Woongenot 1
Melleni Interieur Design Buitenleven
Melleni Interieur Design rangschikken

No matter what

Hoe groot je vraag ook is op interieurgebied, klop eens aan voor de mogelijkheden. De eerste kennismaking is telefonisch of via de mail en een volgende stap is een intakegesprek op locatie (als het bestaande bouw betreft). Een interieur reflecteert iemands persoonlijkheid, dit is waar ik als designer naar op zoek ben. Dit is mijn startpunt. Van hieruit gaan we verder. 

Melleni Interieur Design hulp nodig styling ontwerp advies