Interieurstyling

Geef je interieur een nieuwe impuls. Creëer rust of juist dynamiek, breng ruimtes met elkaar in verbinding, kies de juiste accessoires of durf te downsizen. 

Keuzes maken

Omdat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden, kan het moeilijk zijn om tot een concreet plan te komen. Je wilt van je huis een fijne plek maken waar je je kunt ontspannen. Een plek waar je fijn kunt wonen en familie en vrienden kunt ontvangen voor een gezellige vrij-mi-bo. En wat dacht je van een goede thuiswerkplek? 

Melleni Interieur design keuzes maken
Melleni Design Interieur Styling Lichtplan

Lichtplan

Een goed lichtplan is het goud binnen je ontwerp. De lamp heeft zich door de jaren heen een steeds prominentere plek in ons interieur aangenomen. Naast functioneel licht, hebben we steeds meer oog voor sfeerverlichting. En die kunnen we op allerlei manieren kwijt. Aan rails, aan de wand, geïntegreerd in meubels, maar ook als kunstobject.

Melleni Design Interieurstyling Kleuradvies

Kleuradvies

De keuze voor de juiste kleuren is bepalend voor de rest van je ontwerp. Sfeerbepalend, maar ook ruimtebepalend. Wil je dat de ruimte groter aanvoelt of kies je juist voor geborgenheid? Kleur kun je op allerlei manieren terug laten komen in je interieur. Dit is nodig om tot een goed ontwerp te komen. 

Melleni Design Interieur Styling Meubelplan licht

Meubelplan

Een op maat gemaakt meubelplan zorgt voor meer eigenheid en karakter in je woning. Bestaande en nieuwe meubels worden optimaal ingedeeld in een specifieke ruimte. Bij het kiezen van de juiste meubels is er naast oog voor comfort ook oog voor duurzaamheid. Op maat gemaakt meubilair weerspiegelt jouw stijl en smaak.

“There is a reason why we don’t see the world in black and white”

Melleni Design Interieurstyling Accessoires diversen
Melleni Interieur Design Interieurstyling advisering

ACCESSOIRES

Ieder huis heeft accessoires nodig. Vazen, kaarsen, foto’s, koffieboeken, schilderijen, beelden, kussens en planten geven een ruimte karakter.

Dit alles lijkt bekend terrein, maar het gaat verder dan je op het eerst oog zou verwachten. Nog voordat je gaat inrichten, bepaal je welke bestaande en welke nieuwe elementen je toevoegt aan de ruimte. En welke plek ze toegewezen krijgen.

Dat wat je achteraf toevoegt, bepaal je vooraf. Laat mij je hierin adviseren of volledig ontzorgen.